Studentsamfunnet i Grenland (SiG)

Studentsamfunnet i Grenland (SiG) ble stiftet 12. januar 1898. Vi er en organisasjon som er av og for studentene gjennom frivillig arbeid. Vi jobber med og legger til rette for en rekke fritidstilbud for studentene ved campus Porsgrunn. 

I januar 2017 flyttet vi fra Elverhøy og inn på studenthuset Fabrikken på campus. Her har vi en større konsertscene og god plass til store og små arrangementer.

Samfunnet har flere undergrupper. Disse gruppen får støtte av SiG til å drive studentsosialt arbeid som for eksempel friluftsliv, idrett, musikk og lignende. Det som skjer i de forskjellige gruppene er egentlig opp til deg! Dersom du savner en undergruppe for dine interesser så er det bare å starte opp en ny, eller starte opp igjen en tidligere aktiv gruppe. Det kan hvert år søkes SiG’s generalforsamling om penger til drift/materiell.

SiG er medlemsbasert, det betyr at du må være medlem for å være med i undergruppene. Medlemskap koster kr. 400,- i skoleåret. Som medlem får du mange gode fordeler som gratis eller billigere inngang på våre arrangementer, samt rabatter hos våre samarbeidspartnere. Følg med på våre hjemmesider www.sig.no og på Facebook, Instagram og snapchat for å få med deg alle arrangementer og gode tilbud.

Vi trenger også frivillig hjelp til våre arrangementer. Som frivillig får du egne gode avtaler, ta kontakt med oss på e-post: styret@sig.no for mer informasjon eller klikk her.