Sted

USN Campus Porsgrunn
Kjølnes Ring 56, Porsgrunn

Dato

feb 05 2020

Tid

10:00 am - 3:00 pm

Karrieredag 2020 TNM-studenter

Ingeniørstudentene ved Fakultetet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag ved Universitetet i Sørøst-Norge inviterer deg og din bedrift til Karrieredagen 2020 hos oss på Campus Porsgrunn.

Info

Karrieredagen blir arrangert på høyskoler og universiteter over hele landet, og er en attraktiv og spennende møteplass for relasjonsbygging mellom studenter og bedrifter. Denne dagen er en ideell arena for markedsføring og synliggjøring av egen bedrift, og for å knytte direkte kontakt med mange arbeidsinteresserte studenter. Vi ønsker besøk av spennende bedrifter som ønsker å satse på studenter. Her kan dere møte ingeniørstudenter med både allmenn og yrkesfaglig bakgrunn, spredt ut over linjene: byggdesign, plan & infrastruktur, maskin, ren energi & prosessteknologi, elkraftteknikk og informatikk & automatisering. I tillegg er det flere ulike masterutdanninger som kan være aktuell for deres bedrift.

Arrangementet finner sted onsdag 5.februar 2020, fra kl 10:00 til kl 15:00.

Det vil koste kr 1000,- for bedrifter å delta på Karrieredagen 2020. Dette dekker både lunsj, kaffe, standplass med bord og stoler, samt internett-tilgang.

Mer informasjon om arrangementer og om påmelding kommer senere.

Bilde: Tine Poppe

Legg igjen en kommentar